SMJEŠTAJ – VILLA AURUM 4*

Villa Aurum posluje u sklopu kompleksa Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno. Poznata po višestoljetnoj tradiciji u liječenju i rehabilitaciji, pokrenuta je djelatnost zdravstvenog turizma otvaranjem adaptiranog odjela - Ville Aurum.

Gostima je na usluzi smještaj u 26 moderno uređenih soba sa mogućnošću doručka i punog pansiona, korištenje medicinskih usluga i paketa, caffe bar sa pogledom na more, te dvadesetak hektara park šume pokraj predivne šetnice sa pogledom na grad Rovinj.

Jedna od naših prednosti je ljepota visoko očuvane prirode koja nas okružuje. Kristalno čisto more i obilje sunca omogućuje veći dio godine korištenje prirodnih tretmana i liječenja uz pomoć sinergije s prirodom. 

KONTAKT

APARTMANI

Našim pacijentima i pratiteljima nudimo smještaj u apartmanima u zasebnim paviljonima, udaljenim 50 metara od mora. Na raspolaganju su dvokrevetni i trokokrevetni kapaciteti, što pacijentima omogućuje dolazak i ugodan boravak u našoj ustanovi o članovima obitelji ukoliko to žele. Ovisno o zdravstvenom stanju i potrebama pacijenata, moguć je dolazak u pratnji njegovatelja i boravak u apartmanima. Također omogućujemo boravak s terapijsko rehabilitacijskim psom pomagačem teško pokretnim i invalidnim osobama. Paviljonski apartmani su klimatizirane te suvremeno uređeni, opremeljeni su s prostranim kupatilima prilagođenim invalidima. Svi apartmani imaju balkon koji gleda prema moru.

KONTAKT